Öğrencilerden Başkana Teşekkür

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Çocuklarımız yeter ki rahat ve güvenilir bir ortamda eğitimlerini sürdürsünler bizler tüm imkanları onlar için seferber etmeye hazırız” dedi.

Öğrencilerden Başkana Teşekkür
Kavak Belediyesi eski hizmet binasını Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) veren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na öğrenciler teşekkür ziyaretinde bulundu. Kredi Yurtlar Kurumu’ndan bir grup öğrenci ile birlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Kavak Müdürü Mustafa Yerkozlu, Başkan Sarıcaoğlu’na öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesini sağladığı için teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Yerkozlu konuşmasına şu şekilde devam etti: "Sınavların yoğunluğundan dolayı teşekkür ziyaretimizi ancak yapabildik. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Belediye hizmet binasını öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla hizmete açtı. Kendilerine tüm öğrencilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Okulumuzda 65 erkek 26 kız olmak üzere toplam 91 öğrencimiz eğitim görüyor" diye konuştu.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Ben de çocuklarımı başka şehirde okuttum. Ailelerin çocukları ile ilgili duyduğu tedirginliği çok iyi biliyorum. Hepsinin gönlü rahat olsun çocuklarımız artık Devlet koruması altında eğitimlerini sürdürecek" ifadelerini kullandı.

Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: "Çocuklarımız yeter ki rahat ve güvenilir bir ortamda eğitimlerini sürdürsünler bizler tüm imkanları onlar için seferber etmeye hazırız. Sizlerden tek isteğim Kavak’tan mezun olduktan sonra buraları unutmamanız.İlçemizi geliştirmek, çok daha iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimiz için yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman kapımız açık. İlçemizde bulunan Kavak 19 Mayıs Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda göreve gelmeden önce 382 öğrenci vardı, şuan bu sayı 950 oldu. Hedefimiz 2000 öğrenci yapmak. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Sait Bilgiç ile ilçemize ek bölümler açtırmak için sürekli istişareler içerisindeyiz.”

Başkan Sarıcaoğlu daha sonra öğrenciler ile toplu fotoğraf çektirdi.

(SAM-SLH-Y)
Kaynak: İHA