MHP Efeler İlçeteşkilatı Aydınlılara Tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Efeler İlçe Teşkilatı’nda göreve aranan Ahmet Baskın başkanlığındaki yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı.

MHP Efeler İlçeteşkilatı Aydınlılara Tanıtıldı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Efeler İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Serdar Yurt’un yerine atanan Ahmet Baskın, MHP Aydın İl Teşkilat binasında yapılan toplantı ile yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.

MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, yaptığı açıklamada; "Teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Şevkat Çetin beyin uygun görmesi, Milliyetçi hareket Partisi Genel Başkanı Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ile Efeler İlçe başkanlığı görevine atandım. Şahsımda tüm dava arkadaşlarıma verilen bu kutlu görevi bihakkın yapma gayreti içinde olacağımızı ifade etmek isterim. Layık görülmek güzel, lakin layık olabilmek daha güzel. Değerli dava arkadaşlarım; Milliyetçi Hareket Partisi gerçek manada millidir, ahlaklıdır, tutarlıdır, sevdalısı olduğu vatanı ve milleti için her fedakarlığı yapmaya hazırdır. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkemizin gayesi de buna hizmettir. Partimiz demokrasinin erdemlerine bağlanmış, milletinin kararlarına güvenmiş, Türkiye’nin küresel ve bölgesel zeminde lider ve süper güce ulaşmış bir ülke olacağına inanmış milliyetçi ruh, ve imanlı iradeye sahiptir. Bizim yegane dayanağımız aziz Türk milletidir. Efeler İlçemizin her hanesine ulaşarak, dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle herkesi eşit, Cenab-ı Allah’ın bir emaneti görerek tavizsiz yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi.

MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın’ın konuşması sonrası ilçe yönetim kurulunda yer alan isimler tek tek tanıtıldı.

(BÇ-MB-Y)
Kaynak: İHA