Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;'Tek Amacımız Var, Memlekete Hizmet'

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, çeşitli nedenlerden ötürü uzun süredir atıl vaziyette bekleyen Özel Uğurlu Hospital Hastanesi’nin açılabilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;'Tek Amacımız Var, Memlekete Hizmet'
İflas Masası’nın icra yoluyla satışını istediği Uğurlu Royal Hospital binasının ikinci satışına da katılan şirket yada şahıs olmamasının ardından Belediye Başkanı Tahsin Babaş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kastamonu’da sağlık hizmetleri noktasında önemli bir katkı sağlayacağına inandıkları Özel Uğurlu Royal Hospital binasıyla ilgili gerekli çalışmaları başlattıklarını söyleyen Başkan Babaş, süreçte yasal bir sıkıntı çıkmaması ve ortak paydada buluşulduğu takdirde konunun çözüme kavuşabileceği görüşünde olduğunu kaydetti.

Göreve geldiği günden bu tarafa Kastamonu’nun her türlü sorunu için çözüm yolu ürettiklerini ifade eden Başkan Babaş, “İlimizin her sorununu yakından takip ediyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Uğurlu Royal Hastanesi’nin durumu da bizim için memleket meselesidir. Konuyla ilgili çalışma başlattığımızı Milletvekillerimiz Hakkı Köylü, Metin Çelik, Murat Demir, AK Parti İl Başkanımız Halil Uluay, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ahmet Namlı, İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Kayıkçı, Belediye Meclis Üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla yaptığımız toplantı sonunda açıklamıştık. Üçüncü satışa kadar gerekli çalışmayı tamamlamak ve yapacağımız görüşmeler sonunda problemleri çözerek ortak bir paydada buluşacağımız düşüncesindeyim. İnşallah bunu başaracağız ve bu yatırımı da memleketimize kazandıracağız. Süreçle ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz. Bizim tek amacımız var o da hemşehrilerimize ve memleketimize hizmettir” diye konuştu.

Başkan Babaş, hastane binasının alımı için gereken finansmanın bulunması adına da görüşmelerin sürdüğünün altını çizerek amaçlarının burayı biran önce faaliyete geçirmek olduğunu belirtti.

(Vİ-AY)
Kaynak: İHA