İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya, Okullar Bölgesi'nde İncelemede Bulundu

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Necdet-Şükriye Selen İlkokulunda ve Okullar Bölgesi’nde bölgesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya, Okullar Bölgesi'nde İncelemede Bulundu
Necdet-Şükriye Selen İlkokulunda eğitim gören engelli öğrencinin velisinin sosyal medya üzerinden Sivas Valisi Davut Gül’e ulaşarak, okulda kilitli parke çalışmalarının henüz tamamlanmadığını, çocuğunun okula giriş-çıkışlarda mağduriyet yaşadığını belirtmesi üzerine harekete geçen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya okulda ve çevresinde yapılan çalışmaları yerinde görerek, okulda yapımı devam eden kilit parke çalışmalarının hızlandırılmasını ve mağduriyetin biran önce giderilmesini istedi.

Okullar bölgesinde ve Necdet-Şükriye Selen İlkokulunda devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Kaya, "Necdet-Şükriye Selen İlkokulunun çevre düzenlemesini ve diğer işlerini kar düşmeden tamamlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar esnasında, belki yanlış bir planlamadan dolayı bir mağduriyete sebep olduğumuzun bu vesile ile farkına vardık. İdaremizin ve yüklenici firmaların bu hususlara dikkat etmesi gerekiyor tabi. Yaptığımız çalışmalar kimseye rahatsızlık vermemeli ve hiçbir zaman zahmete dönüşmemeli. Burada bizler için anlamlı olan bir hususta sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve her platformda hızlı ulaşılabilir olan Sayın Valimiz Davut Gül’e ulaşılması ve Sayın Valimizin talimatları ile bu mağduriyetin hızlı bir şekilde giderilmesidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunun gereği de budur." dedi.

Daha sonra Kaya, okullar bölgesinde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen asfalt çalışmalarını inceleyerek, okullar bölgesindeki yolların ve çevre düzenleme işlerimizin birkaç gün içinde tamamlanacağını ifade etti.

(UY-SK)
Kaynak: İHA