Dinar'da Şehidin İsmi Sokağa Verildi

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 1999 yılında şehit olan Dinarlı Jandarma Astsubay Tevfik Aksu’nun ailesinin oturduğu sokağa isminin verilmesinin ardından, sokak için hazırlanan levhayı kendi elleri ile monte etti.

Dinar'da Şehidin İsmi Sokağa Verildi
Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, şehit aileleri ile birlikte Başkan Acar’ı geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek ilçedeki şehit mezarlarının tadilatlarını yaptırmasından dolayı teşekkür etmişti. Ziyarette Ceylan ayrıca 1999 yılında Hakkari’de şahit olan Dinarlı Jandarma Astsubay Tevfik Aksu’nun ailesinin oturduğu Kalaycı Sokağın isminin “Şehit Tevfik Aksu” sokağı olarak değiştirilmesi talebinde bulunmuştu. Talebi geri çevirmeyen Başkan Acar ise konuyu belediye meclis toplantısında gündeme getirince sokağın ismi meclis kararı ile değiştirilmişti.

Kararın ardından sokağa “Şehit Tevfik Aksu” yazılı levha Başkan Acar tarafından monte edildi. Etkinliğe ayrıca Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, meclis üyeleri, şehidimin aile üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

(GC-
Kaynak: İHA