Burhaniye' De Yol Seferberliği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, yol yapım seferberliğini sürdürüyor. Yeni açılan yollara taş döşeyen belediye, bazı caddelerdeki eski kozak taşlarını sökerek yerine beton parke taşı döşüyor.

Burhaniye' De Yol Seferberliği
İlçe genelinde, kırsal mahallelerde ve merkez mahallelerde ara vermeden yol yapım çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, son olarak Akın Sokak’ta parke taş yapım işine başladı.

Sokakta, öncelikli olarak yağmur suyu hattı çalışmalarını yapan Fen İşleri ekipleri, alt yapının tamamlamasının ardından yol parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Parke taş yol, yağmur suyu hattı ve kaldırım düzenlemeleriyle cadde ve sokakların yenilenmesi vatandaşları sevindirdi. Çalışmaların arılıksız devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal, ”Parke taşsız sokak bırakmayacağız. Verdiğimiz söz doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimiz ve merkez mahallelerimizdeki çalışmalarımız devam edecek Ekiplerimiz eş zamanlı olarak birçok mahallemizde yol yapım çalışmalarına devam ediyor” dedi.

(FT)
Kaynak: İHA