'Yüreğir'e Hoş Geldin Bebek' Projesi 5. Yılına Giriyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 5. yılına giren "Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek" projesiyle 16 bin bebeğe ‘hoş geldin’ dediklerini bildirdi.

'Yüreğir'e Hoş Geldin Bebek' Projesi 5. Yılına Giriyor
Başkan Çelikcan, bebekleri dünyaya gelen Selahattin Eyyubi Mahallesi’nden Gürbüz ailesi ile Atakent Mahallesi’nden Peşli ailelerini ziyaret etti. Bebekleri kucağına alarak seven Çelikcan, “Minik yavrularımıza aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum. Gülücükler yüzlerinden eksik olmasın. Hepimiz bu yavrularımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Eğitimlerinden, oyun alanlarına, sporlarından, sosyal aktivite yapabilecekleri mekanlarına kadar onlar için daha yaşanabilir bir Yüreğir hedefliyoruz” dedi.

Yüreğir Belediyesi ekiplerinin 5 yılda yaklaşık 16 bin aileyi ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Çelikcan, “Bu oldukça önemli bir rakam. Ekiplerimizi kutluyorum. Bende fırsat buldukça bu ziyaretlere iştirak etmeye gayret ediyorum. Gerek çat kapı sürprizler, gerekse daha önceden planlanarak gerçekleştirilen ziyaretlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: İHA