'Toros Canavarı' Ulukışla'da

Aziz Nesin’in yazdığı ve Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu "Toros Canavarı" isimli tiyatro oyunu Niğde’nin Ulukışla ilçesinde tiyatroseverler ile buluştu.

'Toros Canavarı' Ulukışla'da
Aziz Nesin’in unutulmaz eserlerinden olan ve Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT) tarafından sahneye konan 2 perdelik müzikli “Toros Canavarı” isimli oyun Niğde’nin Ulukışla ilçesinde sahneye kondu. Tarihi Ulukışla Öküz Mehmet Paşa Külliyesi’nde oynanan oyun Ulukışlalılardan yoğun ilgi gördü.

Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun usta oyuncularının sahneye koyup Erdal Cindoruk’un yönettiği Aziz Nesin’in Toros Canavarı isimli tiyatro oyunu tiyatro severler ile buluştu. Toros Canavarı 15-19 Aralık 2016 tarihlerinde ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt Tiyatro Günleri’nde yavru vatandaki yurttaşlarla buluşacak. Oyun, 23 Aralık’ta İçel’in Tarsus ilçesinde 24 Aralıkta ise İçel merkezde oynanacak.

Oyunu, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Niğde Kemerhisar İlçe Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, CHP Ulukışla İlçe Başkanı Birol Önder ve CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’da izledi.
Kaynak: İHA