Pursaklar Belediyesi'nden Personele İkinci Özel Sağlık Hizmeti

Pursaklar Belediyesi ile Dünya Göz Hastanesi ve Özel Ortadoğu Hastanesi arasında yapılan protokol sonucu çalışan personel, personelin bakmakla yükümlü olduğu eş, çocuk, anne ve babaları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

Pursaklar Belediyesi'nden Personele İkinci Özel Sağlık Hizmeti
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye personeline Dünya Göz Hastanesi ve Özel Ortadoğu Hastanesi’nde indirimli sağlık hizmeti sağlayacak ’Sağlık Hizmeti Sunumuna İlişkin Protokol’u onaylayarak sağlık alanındaki hassasiyetini gösterdi. Taraflarca hazırlanan anlaşma metinlerini Pursaklar Belediyesi adına Başkan Vekili Ertuğrul Çetin ve Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin imzaladı. Anlaşmaya göre, Pursaklar Belediyesi’nde çalışan bütün personel ve birinci derece yakınları Dünya Göz Hastanesi ve Özel Ortadoğu Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek. Pursaklar Belediyesi, Özel Ortadoğu Hastanesi ile 9 Kasım 2016’da ve Dünya Göz Hastanesi ile 22 Kasım 2016’da sözleşme imzalayarak sağlık hizmetini uygulamaya koydu.

Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin imza töreninde yaptığı açıklamada “Personelimizin sağlığı ve huzuru bizim için önemlidir. Sayın Başkanımız bu konuda çok hassaslar. Haziran ayında da özel bir hastane ile protokol imzaladık. İmzaladığımız yeni anlaşmalar ile personelimiz ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği kurumların sayısını arttırdık. Her iki kuruma ve değerli personelimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Belediye çalışanları bu hastanelerden T.C. nüfus cüzdanı ve Pursaklar Belediyesi personel kimlik kartını (Hizmet alımı ile çalışan personel ise bağlı olduğu müdürlükten resmi yazıyı) göstererek sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.
Kaynak: İHA