Mahallelerin İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, 100’üncü muhtar ziyaretini Sancaklı İğdecik Mahallesine yaptı. Muhtar Yusuf Özel, Sancaklı İğdecik için öncelik taşıyan hizmetlerin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini dile getirdi ve Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Mahallelerin İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, muhtar ziyaretlerine devam ediyor. Daire Başkanı Ersoy Arslan ve ilgili daire personelleri, mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinliyor. Mahalleyi karış karış gezen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sorunların ilgili dairelere aktarılması konusunda da köprü vazifesi görüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve bünyesindeki MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde yıllardır kanayan yara haline gelen sorunlara neşter vurduğunu dile getiren Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Sancaklı İğdecik Mahalle Muhtarı Yusuf Özel ile mahalleye yapılan hizmetleri değerlendirdiklerini söyledi.

Muhtar Özel, Büyükşehir Belediyesi’nin Sancaklı İğdecik Mahallesi mezarlık yoluna bin 400 metrekarelik kilit parke taşı döşediğini, çevre yolu asfalt işinin yapıldığını ve kanalizasyon sistemine ek olarak bin 700 metre ek inşaatın tamamlandığını söyledi.

Mahalle adına öncelik taşıyan hizmetlerin hayata geçirildiğini dile getiren Sancaklı İğdecik Muhtarı Yusuf Özel, çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA