Köylü Öğrencilere Mutluluk Dağıttılar

Adana’nın Aladağ ilçesindeki ilkokul öğrencileri Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin organizesinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen yardım etkinliğinde hayata bir başka gülümsedi.

Köylü Öğrencilere Mutluluk Dağıttılar
Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği, Aladağ ilçesine bağlı Gerdibi Köyü Sivişli Mahallesi’ndeki ilkokul öğrencileri için açtığı yardım kampanyasını başarıyla sonuçlandırdı. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla satın alınan mont, kaban, eşofman, ayakkabı ve oyuncaklar Gerdibi Sivişli İlkokulu’ndaki etkinlikte sahiplerine ulaştırıldı. Anlamlı kampanyaya destek veren Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak ve Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü de çocukların mutluluğunu paylaşmanın hazzını yaşadı.

Dernek gönüllüsü olan Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Evlendirme Şube Müdürü Gökçen Akkaş’ın koordinesinde yürütülen yardım etkinliğinde Rahmi Hair’in kuaförleri çocukların saçlarını tıraş etti. Yardım kampanyasının destekçileri, öğrencilerle birlikte okulun duvarlarını da birlikte boyayıp, daha güzel bir görünüme kavuşturdu. Yeni kıyafetlerine kavuşan Sivişlili çocuklar, kampanya gönüllüleriyle birlikte okul bahçesinde dağıtılan toplarla çeşitli oyunlar oynayıp, gönüllerince eğlendi.

Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Özkan, yardım kampanyasına destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere tüm hayırseverlere ve gönüllülere teşekkür etti.

(ADN-Y)
Kaynak: İHA