Kartepe Belediyesi'nden 70 Okula Spor Malzemesi Yardımı

Kartepe Belediyesi, ilçede bulunan 70 okula spor malzemesi hediye etti.

Kartepe Belediyesi'nden 70 Okula Spor Malzemesi Yardımı
Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2016-2017 Yılı Kartepe’de bilim, kültür, sanat ve spor etkinlikleri için bir tanıtım toplantısıyla birlikte, orta ve lise düzeyinde eğitim veren okullara spor ve eğitim malzeme yardımı dağıtım töreni düzenledi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Alkan, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende söz alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, “Tiyatro, konser gibi sanatsal faaliyetlerden tutun da, kültür gezileri, konferanslar, seminerler, bilgi yarışmaları, gençlik kampları, sportif müsabakalar, festivaller, spor okulları, bilgi evleri, bisiklet dağıtımları ve yolları, spor malzemesi ve zeka oyunları seti gibi malzeme yardımlarımıza kadar, çocuklarımızın, gençlerimizin ruhsal ve fiziksel gelişim süreçlerinde ihtiyaç duydukları her konuda yanlarında oluyoruz. Geliştirdiğimiz onlarca proje; Alo Evlat Hattı gibi, Atla Terapi Merkezi gibi, Mobil Turizm rehberi gibi, ülkemizde örnek gösterilmekte ve birçok kurum ve kuruluştan ödüller almakta. Ama hiç kuşkusuz en büyük ödül iyi yetişmiş çocuklarımız gençlerimiz olacaktır. Bizler onlara hizmet etmekten çok mutluyuz ve inancımız odur ki bizlerin güvenini boşa çıkarmayacaklar. Bu duygu ve düşüncelerle tüm katılımcılara teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Konuşmaların sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e okul sporlarına ve sporculara yaptığı katkılardan dolayı bir plaket takdim etti. Salon programının sona ermesiyle birlikte tüm katılımcılar kokteyl salonuna geçtiler. Burada da Kartepe Belediyesi’nin, Kartepeli öğrenciler için hazırlamış oldukları zeka oyunları setleri, futbol, voleybol, basketbol topları, formalar ve spor malzemelerinin Kartepe genelindeki ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim veren yetmiş okula dağıtımları yapıldı.

Başkan Üzülmez tarafından sembolik olarak okul müdürleri ve öğrencilere takdim edilen malzemeler, daha sonra okul yetkililerin imzası ve tutanak karşılığında alınarak okullarına götürüldü. Öğrenci ve öğretmenlerin mutluluklarının gözlerinden okunduğu kültür lansmanı ve malzeme dağıtım töreni Kartepe Belediyesi’nin hazırladığı kokteyl de edilen keyifli sohbet ile son buldu.
Kaynak: İHA