Boğazlıyan'da 'Bir Hayale Dokun' Projesi

Boğazlıyan Kaymakamlığı dezavantajlı kişilerin hayallerini gerçekleştirmesi amacıyla hazırladığı 'Bir Hayale Dokun' Projesini uygulamaya başladı.

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yaşayan hasta, yetim, öksüz, şehit ve gazi çocukları ile yaşlıların, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları unutturacak, hayatlarında fark oluşturacak 'Bir Hayale Dokun' Projesini uygulamaya koyduklarını söyledi.

Projeden yararlanmak isteyenlerin, Boğazlıyan Kaymakamlığı internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanan form ile başvurularını almaya başladıklarını aktaran Kaymakam Sinanoğlu, şunları kaydetti:

'Yaşlı, hasta, engelli, öksüz, yetim, şehit veya gazi yakını, anne ve babası ayrı yaşayan çocukların, gerçekleşmesini istedikleri hayallerini veya yakın çevresinde bu tür kişilerin hayallerini vatandaşlarımız bizlere iletiyorlar. Bizler de bu başvuruları değerlendirip, gerçekleştirilebilecek olanları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Dezavantajlı vatandaşlarımızın hayatlarında küçük dokunuşlarla fark yaratacak olan projemize tüm ilçe halkımızın katılımını ve destek vermesini bekliyoruz. Başvuru formları www.bogazliyan.gov.tr internet adresi ile Boğazlıyan Kaymakamlığı proje ve koordinasyon merkezinden temin edilecek. Proje için başvurular 31 Aralık 2016 tarihinde sona ermektedir.'

Kaynak: AA