Başkan Soğanda'dan Erciş'e Ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Erciş ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Soğanda'dan Erciş'e Ziyaret
İl yönetim kurulu üyeleri ile Erciş ilçesini ziyaret eden Başkan Soğanda, burada İlçe Başkanı Adnan Aydın ve yönetimi tarafından karşılandı. İlk olarak ilçe binasına geçen heyet, burada ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Aydın, Erciş olarak il başkanının desteklerini her zaman için hissettiklerini ve bunun kendilerine güç verdiğini ifade etti.

Başkan Aydın, "Geçtiğimiz günlerde il başkanları toplantısında ilçemizin en temel sorunu olan devlet hastanesinin bir an önce bitirilmesi hususunu Sayın Başbakanımıza iletilmesi konusunda il başkanımıza teşekkür ederiz. Her zaman için yanımızda olan il milletvekillerimize, bakan yardımcımıza, il başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Soğanda ise, ilçe yönetim kurulu toplantıları çerçevesinde ziyaretlerinin devam ettiğini belirterek, “Bizler mukaddes bir davanın neferleriyiz. Erciş ve Van hiçbir zaman terör örgütlerinin diyarı olmadı, olmayacak. Bizim esas amacımız, ümmetin birliğidir. Biz AK Parti kadroları olarak kendi irademizle teşkilatlara gireriz. Fakat girdikten sonra bunun bilinciyle sorumluluğuyla hareket etmeliyiz. Van teşkilatları davanın adamıdır. Adamın adamı değildir. İlçe ziyaretlerimiz, haftalık tüm ilçe yönetim kurulu toplantılarımızı yapana kadar devam edecektir" diye konuştu.

Başkan Soğanda, daha sonra beraberindekilerle ilçeye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanına ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduktan sonra il merkezine döndü.
Kaynak: İHA