TEAMDER Genel Kurulu Yapıldı

Toplumsal Ekonomik Araştırmalar Merkezi’nin (TEAMDER) genel kurulu gerçekleşti.

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesisler Kır Kahvesi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulda, 2016 yılında faaliyetlerin planlandığı gibi yürütülemediği ve üye katılımlarının beklenen ölçüde sağlanamadığı dile getirilerek yeni bir yapılanmaya gidilmesi gerektiği vurgulandı.

TEAMDER üye sayısında azaltmaya gidildiği kurulda ayrıca, tüzük değişikliği ile üye aidatları düşürüp, giriş aidatları kaldırıldı ve bir defaya mahsus üyelerin tüm aidat borçları genel kurul kararı ile silindi.

2017 yılında etkin olarak toplum hayatında yer alması ve sosyal sorumluluk projeleri ile topluma katkı sağlaması gerektiğinin belirtildiği kurulda, yönetim kurulu üyelik seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan seçimde yönetim kurulu üyeliklerine; Dr. Ali Yılmaz, Prof. Cengiz Sayın, Mustafa Satıcı İşadamı, Antalya İhracatçılar Birliği Başkanı, Prof. İlhan Gölbaşı, Dr. Sevim Şuekinci , Cemal Öner, Murat Canik, Suha Aykurt, Melike Tamer Köse seçilirken, denetleme kurulu üyeliklerine ise, Prof. Mehmet Altunkaya, Zehra Arslan, Dr. Alpaslan Belin seçildi.

TEAMDER yeni yönetim üyeleriyle ilk faaliyetini 14 Aralık’ta gerçekleştirecek.
Kaynak: İHA