Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma aracı şoförlerine kışlık kıyafet dağıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, toplanma merkezlerinde toplu taşıma araçlarının sürücüleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şoförlere yeni kurumsal kışlık kıyafetlerini dağıttı.

Çiftçi, toplu taşımada birçok yenilikçi çalışma başlattıklarını söyledi.

Toplu taşımayı çok önemsediklerini ifade eden Çiftçi, Şunları kaydetti:

'Şoför arkadaşlarımız, Şanlıurfa'nın hem huzuruna, hem ulaşımına, hem de aile mutluluğuna katkı sağlamak adına çok önemli görevler yürütüyor. Sabahın çok erken saatlerinde mesaiye başlayan arkadaşlarımız, vatandaşları bazen işyerlerine bazen de öğrencileri okullarına ulaştırarak toplum için çok kutsal bir görev gerçekleştiriyorlar. Bugün de BELSAN AŞ Genel Müdürlüğümüze bağlı 811 şoför arkadaşımızın yeni kıyafetlerinin dağıtımı sebebiyle şoför arkadaşlarımızla bir araya geldik. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımızın çalışma şartlarını her alanda iyileştirmek adına bir çok çalışma yürütüyoruz. Şanlıurfamıza da daha iyi ve nitelikli hizmet verebilmek için arkadaşlarımızı iyi eğitimler ile güzel ortamlarda donanımlı hale getirmeye devam edeceğiz.'

Çiftçi, dağıtımın ardından toplanma merkezindeki duraklarda bekleyen vatandaşlarla da sohbet ederek, taleplerini dinledi.

- Mahalle halkı cami için yardım bekliyor

Siverek ilçesinde, mahalle halkı maddi imkansızlıklar nedeniyle bitirilemeyen cami inşaatı için yardım bekliyor.

Siverek ile Diyarbakır'ın Çermik ilçesi arasında yer alan 30 haneli Güzel Mahallesi sakinleri, iki yıl önce başladıkları cami inşaatını maddi imkansızlıklar nedeniyle bitiremedi.

İnşaatın yarım kalması üzerine kaynak arayışına giren mahalle halkı, hayırseverlerden destek bekliyor.

Mahalle muhtarı Zeki Çetin, yaptığı açıklamada, caminin kaba inşaatını bitirdiklerini ancak diğer eksikliklerini gideremediklerini dile getirerek, 'İşlerimiz yarıda kaldı. Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Maddi kaynak bulursak çok güzel ve farklı bir tarzda bir camiyi halkımızın hizmetine sunacağız.' dedi.

Kaynak: AA