Piri Reis Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne Ödül

Piri Reis Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde, sürdürülebilir kentsel yenileme çalışmaları nedeniyle Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ödül verildi.

Piri Reis Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne Ödül
Piri Reis Harita Gayrimenkul ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Derneği tarafından 24 - 25 Kasım 2016 tarihlerinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen "3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi" sona erdi. “2023 Vizyonu ve Hedefleri doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme” temasıyla düzenlenen zirve yerel yönetim temsilcilerini, inşaat ve finans sektörünü, kamu ve özel sektör profesyonellerini ve akademisyenleri, kentsel dönüşümün tüm boyutlarını tartışmak için bir araya getirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül yaptığı sunumla ilçede dönüşümün geldiği noktayı aktardı. Yapmış olduğu sunumla ilçedeki kentsel dönüşümün emin ve hızlı adımlarla ilerlediğini aktaran Bülbül, "Ülke olarak kentsel dönüşümde çok güçlü ilerliyoruz. İlçemizde de en iyi ve en hızlı dönüşümü yapmak zorundayız ve bu doğrultuda emin adımlarla kentsel dönüşümü yürütüyoruz. Hedefimiz kendi kültür ve medeniyetimizi yaşatan bir anlayışla dönüşümü gerçekleştirmek" dedi.

Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül’ün yaptığı sunum, katılımcılar ve diğer ilçe belediyeleri tarafından büyük ilgi gördü. Sürdürülebilir kentsel yenileme çalışmaları nedeniyle Gaziosmanpaşa Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül’e ödül takdim edildi.
Kaynak: İHA