Manisa'da Kiraz Pazarı'nın Temeli Atıldı

Manisa'da Şehzadeler Belediyesince yapılacak olan Kiraz Pazarı'nın temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Sancaklıbozköy'de 60 dükkanın yer alacağı pazarın temel atma törenine AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Recai Berber, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, kurulacak pazarın büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, 'Rabbim Kiraz Pazarını tüm üreticilerimize ve yöremize hayırlı uğurlu eylesin. Pazarımızda sadece alım satım olmayacak. Daha önce çok zor şartlarda yapılan işlenme bundan sonra daha güzel şekilde yapılacak. Bu sayede yüzlerce insanımız kiraz sezonunda burada çalışma imkanı bulacak.' dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, pazarın 4 milyon 384 bin liraya mal olduğunu söyleyerek, pazarın açılışını nisan ayında gerçekleştireceklerini kaydetti.

Pazar hakkında bilgiler veren Çelik, pazar alanında 60 dükkanın yer alacağını ve projenin ikinci etabında soğuk hava deposunun yapılacağını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Kiraz Pazarı'nın temeli atıldı.

Kaynak: AA