Liseli Kızların Kitap Toplama Kampanyasında 258 Kitap Toplandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki liseli kız öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte başlattığı kitap toplama kampanyasında bir hafta içerisinde 258 kitap toplandı.

Liseli Kızların Kitap Toplama Kampanyasında 258 Kitap Toplandı
Viranşehir ilçesindeki Hadi Kutlu Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü Sedat Gören, okul öğretmenleri öğrencilerle birlikte başlattığı kitap toplama kampanyası ilgi görüyor. Kampanyaya bir haftada, İstanbul’daki isminin açıklanmasını istemeyen hayır severin de desteği ile 258 kitap okul kütüphanesine kazandırıldı.

Kitap toplama kampanyasının sürdürüldüğünü belirten okul müdürü Gören, "Yardımsever kişiler ve resmi- özel kurumlarla iletişime geçip, ihtiyaç fazlası ve yardım amaçlı yeni/eski kitapları kütüphanemize kazandırıyoruz. Kampanya ile öğrencilerimizin kitap ihtiyaçlarını fazlasıyla gidermeye çalışıyoruz. Topladığımız kitapları, yaş gruplarına göre ayırıyoruz. Kardeş Okul Projesi ve Değerler Eğitimi programı kapsamında ilçemiz ilkokul ve ortaokullarını öğrencilerimizle birlikte ziyaret ediyoruz. Küçük yaş çocuklarına uygun kitapları ise Yardımlaşma ve Dayanışma değerlerini uygulamalı ve yerindelik ilkesine uygun işleyerek, ilgili okullarla paylaşıyoruz. Bu kitapların okulumuz kütüphanesine kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA