Karaman'da AK Partililer Belediyenin Yatırımlarını Gezdi

AK Parti İl Teşkilatı düzenlenen gezi programıyla Karaman’da belediye tarafından yürütülen yatırımları gezdi.

Karaman'da AK Partililer Belediyenin Yatırımlarını Gezdi
Karaman Belediyesi, şehrin dört bir köşesinde farklı bir çalışma yürütüyor. Şehrin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Teşkilatı’na, belediye tarafından yürütülen yatırımları gezdirdi. Düzenlenen programa, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Belediye birim müdürlerinin de hazır bulunduğu programda, Karaman’da belediye tarafından yürütülen yatırım ve hizmetler tüm detaylarıyla anlatıldı. Bizzat Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın rehberlik ettiği program boyunca yeşil alan çalışmaları, ulaşım yatırımları, sosyal hizmetler, alt ve üst yapı çalışmaları, yenilenebilir enerji alanında yürütülen çalışmalar tüm detayları ile anlatıldı.

Karaman’ı daha yaşanabilir marka bir kent yapmak için, şehrin tüm dinamikleri ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini ifade eden Başkan Çalışkan, "AK Parti hükümetleri süresince 14 yıldır tüm ülkemizde her alanda yapılamaz denilen birçok proje hayata geçirilmiştir. Merkezi yönetimin desteği ile yerelde büyük bir değişim ve dönüşüm sağlanmıştır. Tüm Türkiye’de teşkilatlarımızla uyum içerisinde milletimize en iyi hizmeti vermek için bıkmadan yılmadan çalışıyoruz. Karaman’da hayata geçirdiğimiz önemli projelerle marka bir kent olma yolunda adım adım ilerliyoruz” dedi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü de yaptığı açıklamada, “AK Parti hükümetleri ile tüm ülkede 81 ilimizde sağlıkta, yerel yönetimlerde, ulaşımda, sosyal hizmetlerde, eğitimde devrim niteliğinde birçok hizmet milletimizle buluşuyor. Karaman’da kamu yatırımları bir yandan belediye yatırımları diğer yandan birçok hizmet vatandaşlarımıza sunuluyor. Tabii ki bu hizmetler bir yerleri ciddi anlamda rahatsız ediyor. Bu yüzden ülkemiz içeriden ve dışarıdan bir takım saldırılara maruz kalıyor. 15 Temmuz darbe girişimi, artan terör olayları, son dönemde ekonomik anlamda başlatılan saldırılar ülkemizin gelişmesini hazmedemeyen hainler ve onların içerideki işbirlikçileri tarafından yapılıyor. Ama milletimiz bu oyunlara asla gelmeyecektir. Bir olarak, beraber olarak milletçe bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Milletimiz her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Belediyemize yürüttüğü çalışmalardan ve milletimize hizmet noktasında gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA