İzmit Belediyesi'nden Eleşkirt'e Saat Kulesi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ziyaret ettiği Eleşkirt Belediyesi’ne İzmit Saat Kulesi’nin bir küçüğünün yapılacağı müjdesini verdi.

İzmit Belediyesi'nden Eleşkirt'e Saat Kulesi
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve ekibi, Ağrı’nın Diyadin ilçesine gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında farklı alanlarda temaslarda bulundular. Ağrı programının ikinci gününde Başkan Doğan ve ekibi ikiye ayrıldı. Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri, Diyadin’e giderek alan çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiler. Başkan Doğan ise meclis üyesi Ersin Alpaslan ile önce Ağrı Valisi Musa Işın ile bir araya gelip daha sonra sırasıyla Eleşkirt Belediyesi’ni, AK Parti Ağrı İl Başkanlığını, Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Son olarak Doğan ve ekibi Ağrı merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağrı halkı tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Doğan, belediye ziyareti sırasında Eleşkirt Belediye Başkanı Selahattin Sarı’ya İzmit Saat Kulesi maketini hediye etti. Bunun üzerine İzmit Saat Kulesi’nin gerçeğini istediklerini ifade eden Başkan Selahattin Sarı, kent meydanına İzmit Saat Kulesi’nin bir küçüğünün yapılmasını istedi. Öte yandan Eleşkirt Belediye Başkanı Selahattin Sarı, Başkan Doğan’la belediye çalışmalarıyla ilgili raporları paylaştı.

Eleşkirt Belediye Başkanı Selahattin Sarı’nın bu talebini geri çevirmeyen Başkan Doğan, “Memleketin her köşesi bizimdir. İzmitli kardeşimiz neyse Diyadinli, Eleşkirtli kardeşimiz de odur. Eleşkirt Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları da çok beğendim. Hizmet üretmeye çalışan bir belediyemiz var. Ben Başkanımız Selahattin Sarı’nın bu talebini geri çevirmeyeceğim. Eleşkirt’e bu ölümsüz eseri kazandırmak bizim de çok hoşumuza gider. Gerekli çalışmaları başlatacağız” açıklamasında bulundu.

Ağrı merkezdeki esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, esnafa hayırlı ve bol kazançlar diledi.
Kaynak: İHA