Genç MÜSİAD Adana 11. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Genç MÜSİAD Adana'nın yeni başkanı Muhammet Veysel Gök oldu.

Genç MÜSİAD Adana 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kentteki bir otelde yapılan olağan genel kurula, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, KOSGEB Müdürü Hüseyin Şen, Adana OSB Başkanı Bekir Sütcü, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurulda, Muhammet Veysel Gök yeni başkan seçildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan eski başkan Mustafa Yağcı, kentte yaşanan menfur saldırıyı kınayıp, hain terör olaylarının yüce Türk milletini korkutamadığı, sindiremediği aksine güçlendirdiğini söyleyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yağcı, yeni başkan Gök'e başarılar diledi.

Gök ise Adana'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar ile 15 Temmuz şehitlerini ve tüm şehitleri rahmetle andığını belirterek, geçmiş dönemin başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Gök, projelerinden bahsederek, 'Gençleri tembelleştiren bir 'Gençler bu ülkenin geleceğidir' sözünü pratikte değiştirme vakti gelmiştir. Artık gençler bu ülkenin geleceği değil bugünün ortakları olarak her alanda varlık göstermelidir. Geleceğin değil, bugünün değerleri olmalıdır.' dedi.

Genç MÜSİAD Adana'nın yeni yönetimde asil yönetim kurulu üyeleri olarak, Av. Muhammet Veysel Gök, Ercüment Özkan, Rıdvan Aslan, Esra Uysal, Alaattin Oral, Mustafa Ağıt, Serdar Mercankaya, Mahmut Bağlam, Cemil Taşkınırmak, Barış Azger, Yunus Emre Yeşilmeşe, Celal Şengül, yedek yönetim kurulu üyeliğinde ise Kazım Kocaman, İrfan Uslu, Seda Varol yer aldı.
Kaynak: AA