Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de

'Bu aziz millet hainlere (15 Temmuz'da) büyük bir ders verdi. Böylece bir daha asla böyle bir şeyi deneyemeceklerdir, başka yöntemler bulmaya çalışacaklardır. Alevi diyecekler, Sünni diyecekler, Türk, Kürt, zengin, fakir diyecekler, durmayacaklar. Çünkü biliyorlar ki bu millet asla diz çökmedi, asla aman demedi'

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bu aziz milletin hainlere 15 Temmuz'da büyük bir ders verdiğini belirterek 'Böylece bir daha asla böyle bir şeyi deneyemeceklerdir, başka yöntemler bulmaya çalışacaklardır. Alevi diyecekler, Sünni diyecekler, Türk, Kürt, zengin, fakir diyecekler, durmayacaklar. Çünkü biliyorlar ki bu millet asla diz çökmedi, asla aman demedi.' dedi.

AK Parti Çivril İlçe Başkanlığı binasının açılışını yapan Bakan Zeybekci, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret etti, AK Parti İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısına katıldı.

Zeybekci, toplantıda Denizli'ye yapılan hizmetlerden bahsederek, bütün hizmetleri 'hayır'cılara, mahkemelerdeki tedbiren durdurma kararlarına rağmen hayata geçirdiklerini söyledi.

Olağanüstü haller yaşandığını ama bunu derken OHAL'den bahsetmediğini, zira OHAL'in geçici olduğunu belirten Zeybekci, 'Bu ihanet çetesi de bölücü terör örgütü de derdest edilir ve OHAL sona ersin inşallah.' dedi.

Zeybekci, dünyada da olağanüstü dönemden geçildiğini vurgulayarak, Brüksel'de, Fransa'da her yerde askeri kümelerin beklediğini, İngiltere'nin AB'den çıkmayacağının beklendiğini, Donald Trump'ın seçilemeyeceğinin düşünüldüğünü, ancak bunların tersinin gerçekleştiğini dile getirerek, dünyada da yeniden haritaların çizildiğini söyledi.

15 Temmuz'un bir darbe değil, işgal girişimi, kukla oynatıcılarının çizdiği harekat olduğunu, Türkiye'nin bölünmeye çalışıldığını ifade eden Zeybekci, 'Bu aziz millet hainlere büyük bir ders verdi. Böylece bir daha asla böyle bir şeyi deneyemeceklerdir, başka yöntemler bulmaya çalışacaklardır. Alevi diyecekler, Sünni diyecekler, Türk, Kürt, zengin, fakir diyecekler, durmayacaklar. Çünkü biliyorlar ki bu millet asla diz çökmedi, asla aman demedi. On milyonlarca kırıldı, şehit verdi, asla aman demedi. Hep bir kahraman, hep bir yiğit çıktı bu topraklarda.' diye konuştu.

Mehmetçiği kandıran hainlerin bütün milletçe durdurulduğunu, Denizli'de de aynı şekilde kahramanlık destanlarının yazıldığını dile getiren Zeybekci, o gece AK Parti, CHP ve MHP'li vekillerle birlikte mecliste olduklarını ve hainlerin kurşunlarından, tanklarından zerre korku duymadıklarını kaydetti.

Zeybekci, sözlerini şöyle tamamladı:

'Ama şüpheniz olmasın, bu kahraman millet birilerinin yönettiği değil, coğrafyayı yöneten bir millet haline gelecek. Hainlerin karın ağrıları da ondan zaten, panikleri bu yüzden.'
Kaynak: AA