Didim Belediye Başkanı Atabay, Kılıçdaroğlu İle Bir Araya Geldi

Önceki gün inşaat ruhsatları iptal edilen bir firmanın öncülüğünde CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu Didim Belediye Başkanı’na tepki için yürürken, dün CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Didim Belediye Başkanı Atabay bir arada görüldü. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşinin düzenlediği yürüyüşle ilgili Genel Başkan’ının görüşlerini dinlediğini de belirten Atabay “Genel Başkanımız bize dediği şu; Asla Didim halkının hakkını menfaat gruplarına yedirmeyin.”diyerek bizlere öğüt verdi.

Didim Belediye Başkanı Atabay, Kılıçdaroğlu İle Bir Araya Geldi
Ataşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu 14 merkezin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yapılan toplu açılış törenine Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, misafir belediye başkanı olarak katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte TBMM Başkan Vekili Akif Hamzeçebi, CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Seyit Torun, CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Aykut Erdoğdu, Gamze Akkuş İlgezdi, Mahmut Tanal, Dursun Çiçek, Tuncay Özkan, Necati Yılmaz, Engin Altay, Tahsin Tarhan, Mevlüt Dudu, Gürsel Erol, Yakup Akkaya, Mehmet Tüm, CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da yer aldığı programda Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay Kılıçdaroğlu bir araya geldi.

Açılışa katılan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Sayın Genel Başkanımız ve ekibiyle beraber hem Bakırköy’de hem de Ataşehir’de ilçe belediyelerimizin yaptığı çok önemli çalışmalarla ilgili olarak sona gelinmişti, açılışlar yapıldı. Bazılarının temeli atıldı. Tabi ki biz sosyal-demokrat belediye başkanları olarak son derece memnunuz, mutluyuz. İstanbul gibi önemli bir ilimizde, Türkiye’nin en önemli ilinde bu tip faaliyetlerin Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yapılıyor olması bizi gururlandırıyor. Sayın Genel Başkanımızla beraber açılışlara katıldık. Bazı konularda da mütalaalarda da bulunduk kendisiyle öyle bir fırsatımız da oldu” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşinin düzenlediği yürüyüşle ilgili Genel Başkan’ının görüşlerini dinlediğini de belirten Atabay “Genel Başkanımız bize dediği şu; Asla Didim halkının hakkını menfaat gruplarına yedirmeyin.”diyerek bizlere öğüt verdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a tepki ve AK Parti’nin FETÖ’ye mücadelesine destek adı altında 20 kişi ile gerçekleştirmeye çalıştığı yürüyüşe Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay tepkisini göstererek, yürüyüşün asıl amacının menfaat gruplarının Didim’de rant elde etmesi olduğunu savunmuştu.

Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Bakırköy’de gerçekleşen açılışta bir araya geldi. Görüşmeyle ilgili olarak bilgiler veren Başkan Atabay “Kardeşinin yürüyüşüyle ilgili olarak Sayın Genel Başkan bilgilendirilmediğini söyledi ve bu konuyla ilgilenmediğini dile getirdi. Bize de ‘Siz bu tür şeyleri kafanıza takmayın’ diye öğütler verdi. Konuyla ilgili de genel başkan yardımcılarımız tarafından Genel başkanımıza bilgilendirmeler de yapılmış. Bize dediği şu; Asla Didim halkının hakkını menfaat gruplarına yedirmeyin. İşinize bakın ve görevinize devam edin. Başarılı çalışmalarınızın devamını bekliyoruz”
Kaynak: İHA