Büyükşehir Yol Açmaya Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı’nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir Yol Açmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hizmet ve yatırımları yerinde takip etmeye devam ediyor. Başkan Çelik, Kayseri için önemli bir yol olan Bekir Yıldız Bulvarı’ndaki çalışmalarda incelemelerde bulundu.

İlk iki etabı tamamlanan yolun üçüncü etap çalışmalarını inceleyen Başkan Çelik, yol üzerinde yapılacak olan sanat yapılarının bulunduğu alanlar hakkında bilgi aldı.

"BİR YILDA TAMAMLAYACAĞIZ"

Bekir Yıldız Bulvarı’nın şehrin doğu batı aksı için önemli bir alternatif olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, 10 kilometrelik yolun ilk iki etabı olan 6 kilometrelik bölümünün tamamlanarak hizmete açıldığını belirtti.

Erkilet Bulvarı’ndan başlayarak Oymaağaç’tan Çevreyol’a bağlanan yolun 4 kilometrelik son etabına başladıklarını dile getiren Başkan Çelik, "Şu an itibariyle Bölge Hastanesi’nden Çevreyol’a üçer şerit olarak yapılacak olan 3. etapta çalışmalarımız devam ediyor. Burada zemindeki toprağı kaldırarak stabilize çalışmaları ile zeminde sağlamlaştırma yapıyoruz. İnşallah burada yapacağımız sanat yapılarını ve yol çalışmalarını bir yılda tamamlayarak Bekir Yıldız Bulvarı’nın tamamını halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

Kaynak: İHA