TEM'de Kamyonete Çarpan Otomobil Takla Attı Açıklaması 2 Yaralı

TEM otoyolu Kocaeli geçişinde kontrolden çıkan otomobil kapalı kasa kamyonete çarparak takla attı. Kazada, kamyonette devrilirken iki kişi yaralandı.

TEM'de Kamyonete Çarpan Otomobil Takla Attı Açıklaması 2 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, kaza, bu sabah 10.00 sıralarında TEM otoyolu İstanbul istikametinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen kadın sürücünün kullandığı 54 E 4378 plakalı otomobil, Doğu Hereke gişelere 2 kilometre kala kontrolden çıkarak önce bariyerlere daha sonrada aynı istikamete gitmekte olan T.S. idaresindeki 34 JZ 2324 plakalı kapalı kasa kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet yol ortasına devrilirken, otomobilde takla atarak durabildi. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobil içerisinde sıkışan sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan iki kadını sıkıştıkları yerden çıkardı. Sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralılar, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Kazadan sonra TEM otoyolu İstanbul istikametine yaklaşık 5 kilometrelik konvoy oluştu.

Kaza yapan araçların kurtarıcı vasıtalarıyla kaldırılmasının ardından yol ulaşıma açıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: İHA