Sevgi Evi Çocukları İSTE'de Eğlendi

Hatay İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü öğrencileri, ‘Çocuk Esirgeme Kurumu’ korumasında olan çocuklar ile ‘Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında halı sahada dostluk maçı yaptı.

Sevgi Evi Çocukları İSTE'de Eğlendi
İSTE Merkez Kampüs spor tesislerinde Yrd. Doç. Dr. Ersin Bahçeci’nin önderliğinde düzenlenen etkinliğe; İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Doç. Dr. Yasemin Bircan Yıldırım, Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Naz ve Denizciler Sevgi Evleri öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

İSTE Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile halı sahada dostluk maçı yapan Denizciler Sevgi Evi çocuklarının mutluluğu gözlerine yansıdı. Etkinlik sonrasında düzenlenen çeşitli sosyal etkinliklere katılan küçük misafirler doyasıya eğlendiler.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan etkinliklerin artırılacağını belirten İSTE Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Naz; “Neşeli ve bol kahkahaların olduğu güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu tür etkinlikleri sürekli yapmayı istiyoruz ve bundan sonrada toplumun her kesimi ile birlikte bu tür sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeyi istiyoruz” açıklamalarında bulundu.
Kaynak: İHA