Muğla'da Otomobil Su Kanalına Düştü Açıklaması 2 Ölü, 1 Yaralı

Fethiye ilçesinde otomobilin su kanalına düşmesi sonucu 15 ve 18 yaşlarındaki iki genç yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

Fethiye ilçesinde su kanalına düşen otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ali Geyik (18) yönetimindeki 48 NR 196 plakalı otomobil, Patlangıç Mahallesi Karapınar mevkisinde yoldan çıkarak su kanalına düştü.

Otomobilin kanala düştüğünü fark eden vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Düştüğü yerde ağaç parçalarına takılan otomobilden çıkan Hasan Türkarslan (15) akıntıya kapıldı. Kanalda 2 kilometre sürüklenen Türkarslan, itfaiye ekiplerince sudan çıkarıldı. Ambulansla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırılan Türkarslan'ın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Otomobilden çıkmasına rağmen akıntıya kapılan Eren Özmen (15) ise çevredeki vatandaşlarca ip yardımıyla kanaldan çıkarılarak hastanede tedavi altına alındı.

Araçta bir kişinin daha olduğu bilgisi üzerine kanaldaki otomobil vinç yardımıyla kaza yerinden çıkarıldı. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılan çıkarılan kişinin sürücü Ali Geyik olduğu ve yaşamını yitirdiği belirlendi.

Geyik ve Türkarslan'ın cesedi, cumhuriyet savcısının hastane morgundaki incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA