Marketi Soyarken Telefonlarını Şarj Ettiler

Antalya’nın Kaş ilçesindeki bir markete giren 2 hırsız, 76 bin liralık vurgun yaptı. Şüpheliler soygun sırsında cep telefonlarının da aynı markette şarj ettiler.

Marketi Soyarken Telefonlarını Şarj Ettiler
Kaş’a bağlı Kınık Mahallesi Yeşilköy beldesine bulunan bir markete, dün gece saat 04.30 sıralarında 2 hırsız girdi. Kaş’ta iki ayrı mahallede şubesi bulunan ve Veli Özdemir isimli esnafa ait markete yüzleri maskeli 2 hırsız girdi. Direk kasaya yönelen hırsızlar kasadan 6 bin 500 lira nakit para alırken 70 bin değerinde de içki ve sigara çaldı. Hırsızlar çaldıkları eşyaları olay yerine geldikleri araca yükleyerek oradan uzaklaştı. Daha sonra marketini açmaya gelen Özdemir, durumu fark ederek jandarma ekiplerine haber verdi.

76 BİN ÇALDILAR, TELEFONLARINI DA ŞARJ ETTİLER

Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, yüzünü maskeyle kapatan iki hırsızdan birisi içeri giriyor, ardından diğeri de etrafı kontrol ediyor. Kasaya yönelen şüphelilerden birisi kasayı açarak oradaki paraları cebine katıyor. Paralardan sonra kasanın hemen yanındaki sigara rafına yöneliyor ve sigara kartonlarını getirdikleri çuvala doldurarak araçlarına yüklüyor. Daha sonra tekrar içeri giren şüpheliler bu sefer de içki reyonuna yönelip oradaki içki şişelerini çuvala dolduruyor. Öte yandan, hırsızlardan birisinin içeri girdiğinde telefonunu kasanın bulunduğu yerde şarj etmesi dikkat çekiyor. Gece 04.35 sıralarında marketin kasasına yönelen ikili, saat 04.57 sıralarında iş yerinden uzaklaşarak kayıplara karışıyor.

Kaynak: İHA