Gaziantep'te panik yaratan patlama!

Gaziantep'te Yeditepe Mahallesi'nde şiddetli bir patlama olduğu belirtiliyor.

Gaziantep'te panik yaratan patlama!
Gaziantep'te panik yaratan patlama!
Gaziantep'te bugün saat 23.30 sıralarında şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Kentin büyük bir bölümünden duyulan ses, tedirginliğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine polis alarm durumuna geçti.

KENTTE OLUMSUZ BİR DURUMA RASTLANMADI

Yetkililer, patlama sesiyle ilgili araştırma yaptı. Ancak yapılan araştırmada, kentte herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı.

Valilik kaynakları, kentte şu an olumsuz bir durumun olmadığını, vatandaşların rahat olmasını istedi.

Kentte tedirginlik yaratan olayın, savaş uçaklarının alçak uçuşu sırasında duyulan sonik patlama sesi nedeniyle olabileceği belirtildi. (DHA)

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI: SONİK PATLAMA OLABİLİR

Gaziantep Valiliği'nden yapılan ilk resmi açıklamada da herhangi bir yaralanma, vefat veya maddi hasar tespit edilmediği bildirildi. Ancak söz konusu sesin, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan uçakların ses hızını aşmasından kaynaklanan sonik patlamadan kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'Gaziantep'in her tarafından duyulan patlama ile ilgili şu an şehir içerisinde herhangi bir sıkıntı yok' açıklamasında bulundu.

FATMA ŞAHİN'DEN İLK AÇIKLAMA: DOĞRULANMIŞ BİR BİLGİ YOK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada 'Gaziantep'teki patlama iddiasıyla ilgili doğrulanmış herhangi bir bilgi bulunmamakta. En doğru açıklama ilgili resmi makamlarca yapılacak' ifadelerini kullandı.

AYRINTILAR GELİYOR..

.Gaziantep'te panik yaratan patlama!