Eskişehir'de 'Suyun Gerçek Sahipleri' Adlı Fotoğraf Sergisi

Tepebaşı Belediyesi ve Özdilek Alışveriş Merkezi, ilgi çekici bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Prof. Dr. Naime Arslan’nin objektifinden “Suyun Gerçek Sahipleri” adlı fotoğraf sergisi alışveriş merkezinde fotoğraf ve doğaseverlerin beğenisine sunuldu.

Eskişehir'de 'Suyun Gerçek Sahipleri' Adlı Fotoğraf Sergisi
Alışveriş merkezinde Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’ın katılımıyla gerçekleşen sergi açılışında konuşan Arslan, “Serginin ismi ile ilgili çok fazla soru geliyor. Bu sergide gezeceğiniz su canlıları doğanın olmazsa olmazları. Su denildiğinde ilk akla gelen genellikle balıklar olur. Gezeceğiniz sergide, sucul alanların devamlılığı, yani akarsuların ve göllerin içindeki dengenin korunabilmesi ve su içindeki hayatın devam edebilmesi için olmazsa olmazları omurgasız canlıları, kısmen de omurgalı hayvanları göreceksiniz. Bu sergide bana desteğini esirgemeyen Tepebaşı Belediyesi’ne ve alışveriş merkezine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ise, konuşmasında, “Ben de serginin isminden çok etkilendim. Sergiyi gerçekleştiren isimler Eskişehir’in değerlerini ortaya çıkarttılar. Sakarbaşı’nda bozkırın ortasında bizi inanılmaz canlılarla tanıştırdılar. Bu çalışmada emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Serginin 28 Kasım’a kadar açık kalacağı bildirildi.

Kaynak: İHA