Bizim Ev Kursiyerlerinden Özel Sergi

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi Fotoğraf Atölyesi’nde eğitim gören engelliler eserlerini sergiledi.

Bizim Ev Kursiyerlerinden Özel Sergi
Bahadır Öztuna, Emine Özgenlik ve Serpil Savaş tarafından gönüllü olarak verilen kursta engelliler fotoğraf sanatını öğrendi. 4 ay süren eğitimler sonunda engelliler, Bursa’nın çeşitli yerlerinde çektikleri fotoğrafları, “Işığımdaki Dünya” adlı sergiyle görücüye çıkardı. Konak Kültürevi’ndeki serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Portre, manzara ve detay fotoğrafların yer aldığı sergi ilgi gördü. Sergide görme engelliler için fotoğraflar kabartma yazı ile belirtildi.

Başkan Mustafa Bozbey, “10 arkadaşımızın katıldığı çok verimli bir fotoğraf atölyesi çalışması yapıldı. Temmuz ayında atölye ile başlayan süreç, bugün sergiyle son buldu. Onların çekmiş olduğu fotoğrafları hep beraber büyük bir hayranlıkla izledik. O anları yakalamak çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplam 40 eserin yer aldığı sergi 1 Aralık tarihine kadar açık kalacak.
Kaynak: İHA