AK Parti Sakarya Milletvekili İsen Açıklaması

'Sizlere önemli bir müjdem var. Söğütlüye bir fakülte kuracağız'

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Söğütlü'ye bir fakülte kuracaklarını bildirdi.

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen Söğütlü İlçe Danışma toplantısında konuşan Milletvekili İsen, Sakarya'da ikinci bir üniversitenin kurulacağını daha önce açıkladıklarını belirtti.

Söğütlü ve Ferizli'de güzel imkanların olduğunu dile getiren İsen, '19. yüzyıla gelinceye kadar insanlar bütün hayatlarını 32 kilometre çerçeve içerisinde tamamlıyorlardı. Ondan dolayı da arkamızdaki dağın öteki tarafını bilmiyoruz. Şimdi yapılan yollarla buralar açıldı. Bu anlamda Sakarya'nın sahip olduğu güzellikler ortaya çıkmaya başladı. Bu bölgede hem tarım hem sanayi hem de turizm potansiyeli bakımından çok büyük imkanları yavaş yavaş harekete geçiriyoruz.' diye konuştu.

Yepyeni bir Söğütlü ile karşı karşıya olduklarını ifade eden İsen, şöyle konuştu:

'Sizlere önemli bir müjdem var. Söğütlüye bir fakülte kuracağız. Geçtiğimiz günlerde birinci aşaması gerçekleşti. Bu bölgede belediye başkanımız altyapıyı kendi imkanlarıyla oluşturuyor. Alt yapı imkanları ortaya çıktığı zaman hem bir fakülte Söğütlü'de kurulmuş olacak, hem de yıllardan beri hayal ettiğimiz meslek yüksekokulu projesini harekete geçireceğiz.'
Kaynak: AA