AK Parti Kadın Kollarından Öğretmenler Gününe Etkinliği

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığı, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

AK Parti Kadın Kollarından Öğretmenler Gününe Etkinliği
Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu katıldı.

Etkinliğe davet edilen belediye başkanları ve onların öğretmenleri buluşarak, hasret giderdi.

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “15 Temmuz’da darbeye karşı dimdik duran; tanklara, tüfeklere göğsünü siper eden, kurşunlara aldırmadan iradesine sahip çıkan, yüreği vatan millet sevgisi ile dopdolu bir millet ve gençlik vardı. Bizlere bu şuuru veren tüm öğretmenlerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Görev başındayken şehit olan öğretmenleri yad eden Akdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle milletimizin ilim, irfan ve bilgi kaynağı tüm öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmek, 2023 ve hatta 2071 hedeflerine ulaşabilmek, ancak vatanperver, bilinçli, birikimli milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş nesillerle mümkündür. Bu niteliklere sahip kuşakları yetiştirecek olanlar ise öğretmenlerimizdir.”

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Onlar her şeyin üzerindedir. Ülkenin geleceğini onlar inşa eder, gelecek onların elindedir. Eğer ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı bilim ve teknoljiyle beraber, Asım’ın Nesli dediğimiz o nesil yetişecekse bunu öğretmenler yapacak. Ülkemiz eğer iyi niyet üzerine gidecekse öğretmenlerimiz sayesinde gidecek. Bundan hiçbir kuşku yok. İyi doktoru, iyi bir belediye başkanını, iyi bir marangozu yine öğretmenlerimiz yetiştirecek” diye konuştu.

Başkan Zolan’ın ardından konuşan ve öğretmenleri imzası olmayan sanatkarlar olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise, “Çok güzel bir gece organize edilmiş. Kadın Kolları Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Öğretmenler günü bizler için esasında çok önemli bir gün. Anne babamızdan sonra karakterimizin ve kişiliğimizin oluşmaya başladığı noktada hayatımıza giren en önemli üçüncü insan, öğretmenimizdir. Onlar bizleri bu noktalara getiren, çok kıymetli eserlerinin üzerinde imzası olmayan sanatkarlardır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA