Yeni darbe olacak mı? Rasim Ozan yanıtladı

15 Temmuz darbesini aylar öncesinden bilen Sabah Gazetesi Rasim Ozan Kütahyalı, Türkiye'de yeni bir darbe ihtimalinin bile olmadığını söyledi.

Yeni darbe olacak mı? Rasim Ozan yanıtladı
Yeni darbe olacak mı? Rasim Ozan yanıtladı
6 aydır ekranlarda siyaset konuşmayan Rasim Ozan Kütahyalı sessizliğini bozdu. Beyaz Tv'de Türker Akıncı'nın sunduğu "Ne Var Ne Yok" adlı programa canlı yayın konuğu olan Kütahyalı önemli açıklamalar yaptı.

Sunucu Türker Akıncı'nın "Yeni darbe ihtimali var mı?" sorusuna yanıt veren Kütahyalı şu ifadeleri kullandı;

HERKES RAHAT OLSUN! DARBE İHTİMALİ BİLE YOK

Yeni bir darbeyi yapmayı ihtimalleri bile yok. Herkes rahat olsun. Şu an Türkiye çok şükür fiziksel olarak askeri darbe ihtimalini bitirdi. Ankara'da İstanbul'da zırhlı araç yok. Servis araçlarıyla mı darbe yapacaklar? Herkes rahat olsun. Şu an darbe fiziksel olarak imkansız.

HİÇ KİMSE PANİK YAPMASIN


Ekonomik kriz iddialarıyla ilgili de konuşan Kütahyalı " Ekonomik kriz diye bir şey olamaz. Türkiye'de lüzumsuz bir panik havasına girildi. Hiç kimse panik yapmasın. Ekonomik kriz diye bir şey yok." diye konuştu.

SABAH ARKAMDA DURDU

Kütahyalı darbe yazısının yayınlanmasının ardından gazete yönetiminin arkasında durduğunu belirterek "Sabah gazetesi yazımın arkasında durdu 15 Temmuz gecesi ne yazı ki haklı olduğumu gördük." şeklinde konuştu.

DALGA KONUSU BİLE OLDUK

Sabah Gazetesi'nin FETÖ'yle mücadele önemli bir rol oynadığını söyleyen Kütahyalı, gazetenin yaptığı haberlerin çoğu zaman dalga konusu olduğunu ancak zaman geçtikçe Sabah'ın FETÖ konusunda ne kadar haklı olduğunun ortaya çıktığını söyledi.