Tiyenli'de Parke Taşında Sona Gelindi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara ilçesine bağlı Tiyenli Mahallesi’nde başlattığı parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi.

Tiyenli'de Parke Taşında Sona Gelindi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen de, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşların teşekkürlerini alan ve taleplerini dinleyen Cülen, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün gibi, bizler de sürekli sahada Başkanımız adına çalışmaları yakından takip ediyoruz. Tiyenli Mahallemizde parke taşı döşeme çalışmalarımızda artık sona geldik. Kış mevsimi öncesi bu çalışmalar tamamlanacak ve Tiyenli halkımız çamur derdi çekmeyecek. Mahalle adına Başkanımız Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin en ücra mahallelerine kadar en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabası içinde olduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Köyden mahalleye dönen ve hizmete hasret her bölgede en az bir çalışmamız var. Gölmarmara ilçemize bağlı Tiyenli Mahallemiz de bunlardan bir tanesi. Ekiplerimizin yürüttüğü parke taşı döşeme çalışmalarıyla Tiyenli değişiyor. Hayırlı olsun diyor, bu vesileyle tüm Gölmarmaralı ve Tiyenlili hemşerilerimi sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür eden mahalle sakinleri de, değişime şahit olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.
Kaynak: İHA