THM Korosu, Öğretmenler Günü Konseri Verdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Keçiören’de konser verdi.

THM Korosu, Öğretmenler Günü Konseri Verdi
Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe öğretmenler ve aileleri yoğun ilgi gösterirken, konseri izleyenler arasında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert de yer aldı.

Konserde solistler Nazlı Öksüz ve Cengizhan Akar seslendirdikleri türkülerle dinleyicileri Anadolu turuna çıkarırken, Neşet Ertaş’ın ‘Zahidem’ türküsünü seslendiren Solist Akar, büyük alkış aldı. Koro Müdürü Hasan Öztürk ise ‘Türkiyem’ türküsünü seslendirirken, dinleyiciler türküye alkışlarıyla tempo tutarak eşlik etti.

Konserin sonunda Öztürk ve solistlere çiçek takdim edip, teşekkür plaketi veren Başkan Ak, "Koromuz Öğretmenler Günü münasebetiyle çok güzel bir konser verdi. Geleceğimize ışık tutan ve çocuklarımızı güvenle geleceğe hazırlayan fedakar öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bütün öğretmenlerimizin bu kutsal görevlerinde başarılarının devamını diliyor, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA