Tatvan Belediyesine Yeni Hizmet Binası

İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi, Bitlis’in Tatvan Belediye Başkan Vekili Abdulbaki Menteş ile birlikte inşaatı devam eden belediye binasında incelemelerde bulundu.

Tatvan Belediyesine Yeni Hizmet Binası
2016 yılının Mart ayında inşaatına başlanan Tatvan Belediyesinin yeni hizmet binası inşaatının son durumunu yerinde görmek üzere Başkan Vekili Baki Menteş ile birlikte incelemelerde bulunan İller Bankası Van Bölge Müdürü Çelebi, inşaatın son durumu ile ilgili bilgi aldı. Yeni hizmet binasının kaba inşaatının tamamlanıp ince inşaatının devam ettiğini ve 2017 Temmuz ayında halkın hizmetine açmayı hedeflediklerini belirten Başkan Vekili Menteş, "Kaba inşaatı tamamlanan yeni belediye binamızın ince işleri devam etmekte. Yeni hizmet binamızı 2017 Temmuz ayında hizmete açmayı hedefliyoruz. Yeni hizmet binamızın tamamlanmasıyla beraber ilçemiz gerek görsel olarak gerekse teknik anlamda son derece modern bir belediye binasına sahip olacak. 10 bin metrekare kapalı alan olmak üzere toplam 14 bin metrekare üzerinde inşa edilen binada yeteri kadar idari kısım bölümü bulunmakta, ayrıca meclis odaları ile parti grup odaları, konferans salonu ve kapalı otoparkı bulunmakta. Bölgenin kış şartları göz önünde bulundurularak inşa edilen yeni hizmet binamız, bölgede yeni yapılacak yapılara örnek teşkil edecektir. Ben bu vesile ile yeni hizmet binamızın şimdiden hem ilçemize hem de belediyemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi ise, kısa süre sonra ilçeye yakışır yeni bir belediye binası kazandırılacağını ifade ederek, yeni hizmet binasının ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA