Rasim Ozan Kütahyalı: Serhat Albayak arkamda durdu

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Genelkurmay tarafınca çağrıldığı dönemde Serhat Albayak'ın arkasında durduğunu söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı: Serhat Albayak arkamda durdu
Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV ekranlarında Türker Akıncı'nın sunduğu 'Ne Var Ne Yok' programına konuk oldu. 6 aydır ekranlarda siyaset konuşmayan Rasim Ozan Kütahyalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'SERHAT ALBAYRAK ARKAMDA DURDU'
Rus uçağının düşürülmesinde FETÖ parmağı olduğunu söyleyen Kütahyalı, 'Bunu yazdığımda Genelkurmay tepeme bindi.' dedi. Rus uçağı operasyonunu köşesine geç taşıdığı için pişman olduğunu belirten Kütahyalı, 'Benden sonra Cem Küçük söyledi, adam köşesini kaybetti. Sabah gazetesinde yazmasaydım ben de köşemi kaybederdim.' ifadesini kullandı. Genelkurmay tarafınca çağrıldığı dönemde Serhat Albayak'ın arkasında durduğunu kaydeden Kütahyalı' Sabah gazetesinin dik durmasıyla o badireyi atlattım. Daha sonra haklı olduğum da anlaşıldı. Ankara'da beni karşılayanların alayı Fethullahçı çıktı' şeklinde konuştu.

'DALGA KONUSU BİLE OLDUK'

Sabah gazetesinin FETÖ'yle mücadele önemli bir rol oynadığını söyleyen Kütahyalı, gazetenin yaptığı haberlerin çoğu zaman dalga konusu olduğunu ancak zaman geçtikçe Sabah'ın FETÖ konusunda ne kadar haklı olduğunun ortaya çıktığını söyledi. Kütahyalı, Hadi Özışık'ın yazdığı köşe yazısını da hatırlattı. 

HADİ ÖZIŞIK: YENİ YENİ GÖRMEYE BAŞLADIK
Hadi Özışık 23 Temmuz 2016'da tarihinde kaleme aldığı yazısında 'Sabah'ın Fetö ile ilgili o manşetlerini gördükçe, 'Yine mi Fetö?' demeyi tercih ettik. Onlar tehlike çanlarını çaldıkça biz kulağımızın üzerine yattık ve verdikleri şerefli mücadeleyi küçümsedik.' diyor. 15 Temmuz kalkışmasıyla gerçeği gördüklerini belirten Işık, 'FETÖ teröristlerinin 15 Temmuz kalkışmasıyla birlikte gördük gerçeği. Gözümüze gözümüze sokulan gerçekler konusunda Sabah'ın attığı manşetleri yeni yeni görmeye başladık. Sabah'ın hakkını teslim etmemiz için bu şerefsizlerin kafamıza silah dayaması gerekiyormuş...' ifadelerini kullanıyor.