Öğretmenler, Niran Ünsal Şarkılarıyla Eğlendi

Gaziosmanpaşa Belediyesinin organize ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde sahne alan ünlü sanatçı Niran Ünsal, şarkılarıyla öğretmenleri doyasıya eğlendirdi.

Öğretmenler, Niran Ünsal Şarkılarıyla Eğlendi
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından GOPARK Grand Salon’da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde ünlü sanatçı Niran Ünsal sahne aldı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta programa katılan öğretmenlerin masalarını tek tek gezerek, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlerle birlikte neşeli vakit geçiren Başkan Usta, bol bol fotoğraf çektirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Niran Ünsal’ın ’Dediğim Dedik, Zorlu Sevdam, Dinle, Hangimiz Sevmedik’ gibi sevilen şarkılarına eşlik eden öğretmenler doyasıya eğlendi. Sanatçıya çiçek takdim etmek için sahneye çıkan Başkan Usta, ünlü sanatçı Niran Ünsal ile birlikte düet yapması renkli görüntüler oluşturdu.

"Gelecek nesillerimizi yetiştirecek öğretmenlerimize destek olup sahip çıkmalıyız"

Öğretmenler Günü kutlamasına katılarak açıklamalarda bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Ben öğretmenlerin gününü değil, ben onların yılını kutluyorum. Bütün öğretmenlerimizin, gün vesilesiyle, yeni eğitim ve öğretim yılını tebrik ediyorum. Özellikle 15 Temmuz sonrasında öğretmenlerimizin yetiştireceği dinamik ve duyarlı gençliğe ihtiyaç olduğunu hatırlamak gerekiyor. Dolayısıyla biz öğretmenlerimize ne kadar sahip çıkarsak, onlarda bu ülkeye o kadar sahip çıkacak nesil yetiştirir. Bizim gelecek neslimizin bugünden şekillendirilmesini istiyorsak, öğretmenlerimize destek olup onlara sahip çıkmalıyız" dedi.

"Sevgiyle verilen her öğreti size artı olarak döner"

Niran Ünsal, "Sevgiyle verilen her öğreti sizlere artı olarak döner. Gerek yetiştirdiğiniz çocukla ilgili, gerek kendinizle ilgili. O yüzden sevgi ve disiplin bu temel iki kural çok önemlidir. Sevginin olmadığı hiçbir yerde bir şeyler öğretmek mümkün değildir. Dolayısıyla zorlu ve çetin bir yoldur. O yüzden bütün eğitimcilerin, bütün öğretmenlerimizin bu düsturla hareket etmeleri gerektiği inancındayım. Sevgi her şeyin temelidir, sevgi birçok kötülüğü yok eder. Sevgiyle, disiplinle ve istikrarla öğretilen bütün her şey mutlaka hayata geçer" diye konuştu.

Konser sırasında konuşma yapan ünlü sanatçı Niran Ünsal, "Ben bugün size yeni albümden bir sürü şarkılar getirdim. Maalesef bu yaşanan elim olaydan hemen bir buçuk ay önce çıkardığımız bir albümdü. O dönemde çok şehit verdik, bu albümü de şehit verdik. Rabbim bir daha öyle acı ve kara günler yaşatmasın. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hiç kimse bizim ne bayrağımıza, ne toprağımıza, ne inancımıza el ve dil uzatamaz. Evvel Allah bunu gördük ve yaşadık" diye konuştu.

Öğretmenler Günü kutlama programının sonunda Başkan Usta, ünlü sanatçı Niran Ünsal’a çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA