'Öğretmenler Günü' Hatırası Etkinliği İlgi Görüyor

Malatya Doğa Cadde AVM tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kurulan stantta öğretmenler aileleri ile fotoğraf çektirme imkanı buluyor.

'Öğretmenler Günü' Hatırası Etkinliği İlgi Görüyor
24 Kasım öğretmenler Gününde başlayan ve 27 Kasım gününe kadar sürecek olan etkinlikte Doğa Cadde AVM’de yer alan işyerlerinden 50 TL’lik alışveriş yapan tüm müşteriler özel olarak kurulan ‘Öğretmenler Günü Hatırası’ sahnesinde ücretsiz fotoğraf çekme fırsatı yakalayacak.

Özellikle öğretmenler tarafından ilgiyle karşılanan uygulama beğeni topladı. Doğa Cadde Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Cemile Gezer, dünya üzerinde dünden bu güne var olan mesleklerin içerisinde en kutsal mesleğin öğretmenlik olduğunu belirterek, “Dünyanın neresinde olurlarsa olsun bilginin, çağdaşlığın, sevginin, mucizevi dokunuşun, barışın ve aydınlanmanın öncüsü olarak topluma yol gösteren önder ve örnek insan öğretmendir” dedi.

Gezer, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenleri minnet ve şükranla andıklarını belirterek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü bir kez daha kutladıklarını söyledi.

Kaynak: İHA