Ödemiş AK Parti İlçe Teşkilatı'ndan '15 Temmuz Destanı' Paneli

Ödemiş AK Parti İlçe Teşkilatı, '15 Temmuz Destanı' adlı panel düzenledi.

Ödemiş Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen panele, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve daire müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, panelde yaptığı konuşmada 15 Temmuz'un sadece bir askeri darbe girişimi olmadığını beli̇rterek şunları söyledi̇:

'Bu bir askeri bir darbe değil yabancı güçlerin desteğiyle yapılmış bir işgal girişimidir. Yabancı ülkeler tarafından istihbarat örgütleri tarafından tertiplenmiş 15 Temmuz darbesinde iblis şeytani bir örgüt olan FETÖ örgütü devleti ele geçirmeye çalışmıştır. Bu darbenin asıl amacı hızlı Türkiye’nin ilerlememesini engellemektir. Cumhurbaşkanımız ülkenin koşmasını istiyor. Onlar Türkiye'nin yavaş yavaş yürümesini istiyor. 15 Temmuz gecesi milletin kararlılığı sayesinde kazandık.'

Ödemiş AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir de 15 Temmuz'un hain bir bir grubun kalkışması olduğunu söyledi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ise Türkiye'nin e-muhtıra, 17-25 Aralık ve Gezi olayları gibi pek çok kalkışmaya tanıklık ettiğini dile getirerek, 'Ancak 100 yaşına yaklaşan cumhuriyetimizin içinde, meclisin bombalandığı bir üniformanın hainlerin insanlarımızın üzerine kurşun sıktığı bir başka ortamı bu ülke yaşamamıştı. İlk defa böylesine kötü meclisin bombalandığı bir günü yaşadık. Ancak bir musibet bugün hayra dönüştü.' diye konuştu.

Kaynak: AA