Mümin Sarıkaya Gebzelilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Öğretmenler Günü için düzenlenen programda “Ben Yoruldum Hayat” şarkısıyla tanınan Mümin Sarıkaya şarkılarıyla Gebzelilere keyifli bir gece yaşattı.

Mümin Sarıkaya Gebzelilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Öğretmen Günü nedeniyle Gebze’de program düzenledi.

Düzenlenen programda ünlü müzisyen Mümin Sarıkaya şarkılarıyla Osman Hamdibey Kültür Merkezinde Gebzelilere güzel bir gece yaşattı. Osman Hamdibey Kültür Merkezindeki gecede Mümin Sarıkaya’ya birçok şarkısında dinleyiciler de eşlik etti. “Ben Yoruldum Hayat”, “Nabız” gibi şarkılarını seslendiren Sarıkaya, kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı.

Konser sonrasında açıklamalarda bulunan Mümin Sarıkaya, “Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Beni Kocaeli’ye çağırdıkları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim” dedi.

Ben Yoruldum Hayat şarkısını internet ortamına yüklendiğinde milyonlarca defa izleneceğini hiç düşünmediklerini belirten Sarıkaya, “Böyle bir düşüncemiz yoktu. Bu parça benim hayatımı anlatan bir parça. Benim hayatım. Böyle bir şey beklemiyorduk tabi. Bütün ülkeme ve bütün dinleyicilerime çok sağ olsunlar. Bizi buralara kadar taşıdılar” şeklinde konuştu.

Yeni albüm çıkardığını ve önümüzde ki hafta yeni klipinin yayında olacağını söyleyen Sarıkaya, “Bizim 18 Kasım’da albümümüz çıktı. Çok önemli bir albüm. 10 şarkılık bir albüm. İçinde sözü müziği bana ait 6 tane şarkım var. Hepsi de birbirinden değerli ve Pazartesi ya da Salı günü yeni çekilen klipimiz yayınlanacak. Ben, hayat şarkısı gibi bu albümün de ilgi göreceğini umuyorum” ifadelerini kullandı.

Konser sonunda salonu dolduranlar Mümin Sarıkaya’yı ayakta alkışladı.
Kaynak: İHA