Mete Yarar Esenyurt'ta Öğrencilerle Buluştu

Esenyurt’ta öğrencilerle buluşan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, "15 Temmuz’da sizin yaşlarınızdaki gençler sayesinde bugün demokrasimiz ayaktadır" dedi.

Mete Yarar Esenyurt'ta Öğrencilerle Buluştu
Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde gerçekleşen buluşmada "Darbe’nin Kayıp Saatleri" adlı kitabını öğrencilere anlattı.

Öğrencilerle söyleşi yapan Mete Yarar, "Bizler bu dönemin gençlerinden özür diliyoruz. Bu dönem siyasetle ilgilenmez, politikayla ilgilenmez, gelecekle ilgilenmez, Türkiye’nin kaderiyle ilgilenmez. Onlar cep telefonuyla oynarlar, onlar şunu yaparlar, bunu yaparlar benim de zaman zaman kızdığım şeylerden bir tanesiydi. Sizler hepimizi 15 Temmuzda mahcup ettiniz, özellikle bizim yaş gurubumuzun şu anda söylediği bu gençler farklıymış ve biz bu çocukları anlamamışız. Sizler ellerinizde telefonla meğerse internet üzerinden okumuşsunuz, başka şeyler üzerinden okumuşsunuz. 15 Temmuz’da sizin yaşlarınızda ki gençler sayesinde bugün demokrasimiz ayaktadır" dedi.

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Esenyurt Sürekli Eğitim Merkezinde öğrencilerle yaptığı söyleşiden sonra Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Esenyurt’taki hizmetler hakkında bilgi alan Yarar, Başkan Necmi Kadıoğlu’na Esenyurt Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA