Melikgazi'de Hafta Sonu Emlak Vergisi Mesaisi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı Emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, “Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır. Bu nedenle 26-27 Kasım tarihleri arasında tam gün mesai yapacaklardır.“ dedi.

Melikgazi'de Hafta Sonu Emlak Vergisi Mesaisi
Hafta içi mesai saatleri içerisinde yatırma imkanı olmayan mükellefler ile ulaşım zorluğu veya işlerin yoğunluğu sebebi ile vergilerini yatırmada zorluk çeken Emlak Vergisi Mükellefleri için veznelerin hafta sonu açık olacağını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Cumartesi ve Pazar günleri tam gün mesai yapacaklarını ve ayrıca evinde internet olan vergi mükelleflerinin isterlerse her türlü işlemlerini internet üzerinden yapılabileceğini kaydetti.

Kredi kartı ile hem öde hem taksit yaptır hem de puan kazan…

Nakit sıkıntısı olan mükelleflerin isterlerse kredi kartı ile ödemelerini yapabileceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ödenen vergilerin belediye hizmetleri ile yine ilçe halkına park, yol, çocuk oyun alanı, yeşil alan, spor alanları gibi yatırımlar ile geri döndüğünü yani verginin hizmet olduğunun unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA