Marmarabirlik'ten 25 Bin Öğreciye Pepe'li Zeytin

Marmarabirlik, 25 bin öğrenciye Pepe ambalajlı zeytin dağıttı.

Marmarabirlik'ten 25 Bin Öğreciye Pepe'li Zeytin
Gelecek nesillere zeytin tüketimi alışkanlığı kazandırmak amacıyla 8 kooperatif bölgesinde yer alan okullarda, 25 bin öğrenciye Pepee ambalajlı zeytin dağıtımı yaptıklarını belirten Marmara Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, “Amacımız çocuklara zeytini sevdirmek” dedi.

Marmara Birlik tarafından Zeytin Sağlıktır" sloganıyla ana, ilk ve ortaokullarda gerçekleşen etkinlik kapsamında, 8 kooperatif bölgesinde 25 bin öğrenciye zeytin dağıtımı yapıldı. Proje kapsamında, İznik Kooperatifi bölgesinde yer alan İznik, Alparslan, Kılıçarslan, Çakırca, Elbeyli İlkokul ve Ortaokullarındaki öğrencilere de Pepe temalı zeytin hediye edildi. İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci ve Kooperatif Başkanı Ergün Sürücü’nün katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere zeytin tüketiminin önemi anlatıldı.

Etkinliğe katılan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, “Marmarabirlik olarak hedefimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize zeytin tüketimi alışkanlığını kazandırmak ve ülkemizdeki zeytin tüketimini artırmaktır. Bu konuda tüm anne babalara da çocuklarını zeytin tüketmeye teşvik etmeleri için çağrıda bulunmak istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA