Kontrolsüz Kavşak Sorunu Sona Eriyor

Bozüyük’te İsmet İnönü Caddesi Eski Sanayi Sitesi mevkiinde bulunan ve ilçede sıklıkla kazaların meydana geldiği kontrolsüz kavşak sorunu Bozüyük Belediyesi’nin çalışması ile sona eriyor.

Kontrolsüz Kavşak Sorunu Sona Eriyor
Eski Sanayi sitesinin bulunduğu bölgedeki kontrolsüz kavşakta Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sürdürülürken, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte çalışma noktasına gelen Başkan Bakıcı, ilgililerden bilgi aldı. Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Bakıcı “Sıklıkla can kayıplı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği kontrolsüz kavşakta yaptığımız çalışmalar sonunda bu tip olayların yaşanmasını sonlandıracağız. Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyin üstündedir” dedi.

Yapılan kavşak çalışmalarının ardından bölgedeki 2 noktalı dönüş sonlandırılarak dönüş yapacak araçların trafik akışını engellemesinin önüne geçilecek ve sürücüler için oldukça zor bir bölge olan sanayi kavşağında trafik sorunu sona erecek.
Kaynak: İHA