Kartal Belediyesinden Öğretmenler Günü'ne Özel Özdemir Erdoğan Konseri

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kartal’da düzenlenen konserde sahne alan Özdemir Erdoğan, sevilen şarkılarını öğretmenler için seslendirdi.

Kartal Belediyesinden Öğretmenler Günü'ne Özel Özdemir Erdoğan Konseri
Kartal Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türk müziğinin önemli isimlerinden Özdemir Erdoğan’ı Kartallılarla buluşturdu. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği konser, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleşti. Sevilen sanatçı Özdemir Erdoğan, Sevdim Seni Bir Kere, İkinci Bahar, Pervane, Baharda Kuşlar Gibi, Küçük Bir Aşk Masalı, Karlı Kayın Ormanında ve daha birçok sevilen şarkılarını öğretmenler için seslendirdi.

Konseri dinleyen vatandaşlar 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutulmaz anlar yaşadı. Konsere eşi Feray Öz ile beraber gelen Kartal Belediyesi Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "En büyük öğretmen, Başöğretmen Atatürk’ü rahmet ile anıyoruz. Tabi eğitime büyük katkısı olan, bugün eğitimde birliği sağlayan Mustafa Necati, Hasan Ali Yücel’i Türk aydınlanmasının önemli isimlerini saygı ve minnetle anma günü bugün. Dolayısıyla bu etkinliği onlar adına yapmak istedik. Onlara çok teşekkürler" dedi.

Kaynak: İHA