İstanbullu İş Adamlarının Sivas TSO'yu Ziyareti

İstanbul Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu Başkanı Hüsnü Eken ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni göreve başlayan İstanbul Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu Başkanı Hüsnü Eken ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Başkan Osman Yıldırım ile bir süre görüştü.

TSO'yu kendi evleri gibi gördüklerini belirten Eken, 'Sivas, tarihten günümüze kadar, kahramanlıklarla dolu bir şehir. Bu topraklarda doğduğumuz ve burada bulunduğumuz için gururluyuz.' dedi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım da, 'Sivas çok göç veren bir şehrimiz. En büyük göçü de İstanbul alıyor. Bu yüzden İstanbul’a büyük Sivas diyoruz. Hemşerilerimizin hayatın her alanında İstanbul'da bir yerlere gelmeleri bizleri mutlu etmektedir. Potansiyellerimizi birleştirmemiz gerekiyor. Kamuoyunda İstanbul’daki iş adamları Sivas’a gelsin, fabrika kursun gibi bir beklenti var. Bizler Sivas'ı yatırım yapılabilir, yaşanabilir bir şehir yaptığımız zaman herkes imkanları ölçüsünde bu birliktelikler yatırıma dönüştürür.' ifadelerini kullandı.

Ziyaretin anısına Yönetim Kurulu Başkan Yıldırım, Eken'e plaket verdi.

Kaynak: AA