İstanbul'daki Sivaslı İşadamlarından, Vali Gül'e Ziyaret

İstanbul’daki Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Eken ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Davut Gül’ü ziyaret etti.

İstanbul'daki Sivaslı İşadamlarından, Vali Gül'e Ziyaret
Ziyarette konuşan Vali Davut Gül, Sivaslı iş adamlarının Sivas’tan kopmamasının sevindirici olduğunu vurgulayarak,"Sizlerin Sivas’a gelmesi Sivas’ı sevmesi, Sivas’la çok küçükte olsa bir bağınızın olması Sivas’a çok büyük bir katkıdır. Sizlerin ilimize ciddi anlamda katkıları var. Kaldı ki burada akrabalık ilişkileriniz halen devam ediyor. Bu Sivas için bir şans. Bende bu ilde görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah bizde burada sizlerle ilgili yapabileceğimiz her konuda ne varsa fazlasıyla yapacağız. Sizlerin bir araya gelip Sivas gündemi ile meşgul olmanız Sivas’a, memleketinize değer verdiğinizi gösterir" diye konuştu.

Her daim Sivas’ın ve Sivaslıların yanında olduklarını dile getiren Başkan Hüsnü Eken ise, "Sivas’ımız ile gurur duyuyoruz. Şehrimizden uzak olsak da kalbimiz her zaman burada sizlerle beraber. Üzerime düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Bu yönetim olarak ilk ziyaretimiz. Bundan sonra yine sizlerle beraber olacağız." dedi.

Kaynak: İHA